Nieuws

Gedetailleerde uitleg over het bodemmateriaal van de EVA-opbergtas en het omringende materiaal
Tijd vrijgeven: 2020-08-03 14:46:55  Hits: 3

Er zijn veel soorten bodemmaterialen van EVA-opbergzakken en omliggende materialen, die voornamelijk worden bepaald op basis van het effect en de vereisten van het proces.

      1. Als je met een zijspan rijdt nadat je de onderkant van de tas hebt opgevouwen, is de onderste steun in het algemeen minimaal 6 mm. Er is geen papieren mond nodig en de lengte van het ondersteunende materiaal is de helft minder dan de tekening vereist.

      2. Als de voor- en achterpanelen zijn omgedraaid, is de trapas 2 minuten kleiner dan de vereiste maat en breedte en is de lengte een halve minuut minder dan de tekening.

      3. Als het onderste deel is gemaakt van twee karren met de achterkant in één stuk gesplitst, kunt u materiaal toevoegen nadat de kar klaar is. De trapas is 2 minuten kleiner dan de vereiste maat en breedte, en de lengte is de helft minder dan de tekeningseisen.

      4. Als de twee uiteinden van de onderkant zijn gevouwen en de zijwand is gevouwen, moeten er aan beide uiteinden van de onderkant van de tas papieropeningen zijn. Deze aanpak wordt echter zelden aanbevolen.

      5. High-end EVA opbergtas heeft een soort zachte lederen ondersteunende onderkant zoals deze: tas onderkant leer + 8 mm imitatie voering doek + 90 gram niet-geweven stof. De imitatie voering is non-woven en wordt vervolgens vastgelijmd aan het onderste leer en de imitatie voering veegt geen lijm in het midden.


voorgaand: Handtasfabriek deelt vier maniere...

volgende: Is het beter om de kit van de voo...